Skip to main content

Wat kost een rieten dak?

Een rieten dak goed onderhouden geeft lage kosten

Wat kosten een rieten dak?

Een rieten dak ziet er mooi uit en is ook nog eens een perfecte vorm van dakbedekking. Maar natuurlijk telt er nog een aspect mee bij de keuze voor rieten daken: de prijzen. Wat kost een rieten dak, zowel in aanschaf van een rieten kap als het onderhoud van een rieten dak?

Prijs van een rieten dak

Rietdekkersbedrijf Gregor van den Elzen informeert u graag over rieten daken, prijzen en alle aanverwante zaken. Neem vandaag nog contact met ons op!

Rieten dak / een verantwoorde investering

Een professioneel aangebracht rieten dak is een verantwoorde investering voor jaren. De levensduur van een rieten kap wordt zowel bepaald door de gebruikte materialen als door de kwaliteit van de rietdekker. Rietdekkersbedrijf Gregor van den Elzen doet op geen van beide terreinen ooit concessies als het gaat om een rieten dak. Als lid van de Vakfederatie Rietdekkers, vindt u in Gregor van den Elzen een betrouwbare partner.

Rieten dak goed onderhoudengeeft lage kosten

De kosten van een rieten dak blijven beheersbaar dankzij goed onderhoud. Een rieten dak is en blijft een natuurlijk, organisch onderdeel van uw huis, dat goed verzorgd moet worden. Neem daarom bij het maken van uw keuze niet alleen de prijs mee van het rieten dak of directe kosten, maar ook de kosten van het onderhoud.

Betrouwbare rietdekker uit Brabant ook actief in Limburg

Rietdekkersbedrijf Gregor van den Elzen (actief in de omgeving Maarheeze, Aarle-Rixtel, Grathem, Lommel, Lieshout, America, Ysselsteyn, Neerkant, Soerendonk, Panningen, Helenaveen, Baexem, Luyksgestel, Sint-Oedenrode) is lid van de Vakfederatie Rietdekkers.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?