Skip to main content
Rietdekkersbedrijf Gregor van den Elzen

Rietdekker uit Brabant met passie voor het vak

De medewerkers van rietdekkersbedrijf Gregor van den Elzen hebben een uitgesproken passie voor riet. En met alles wat met rieten dakbedekking te maken heeft. Zij weten u als geen ander de voordelen te noemen van een traditioneel open rieten dak. Of juist van een modern schroefdak. Op beide terreinen zijn zij de rietspecialisten bij uitstek.

Riet van het beste soort

Maar ook als het gaat om advies voor de juiste constructie, het uitkiezen van de beste rietsoorten of het uitvoeren van levensduur-verlengend onderhoud. Omdat zij de kennis en ervaring hebben om uw rieten dak optimaal tot zijn recht te laten komen.

Voor de rietspecialist is niets te gek

Monumentaal of heel modern, dakramen, nokbedekking, garage, stallen of tuinhuisjes; het hoogste afwerkingsniveau is standaard voor de medewerkers van Gregor van den Elzen want zij hebben oog voor ieder detail. En zelfs het moeilijkste project wordt op tijd opgeleverd, de afspraak staat.

Voor de rietspecialist is niets te gek

Rietdekkersbedrijf Gregor van den Elzen (actief in de omgeving Eindhoven, Best, Deurne, Neerkant, Leende, Hapert, Hamont-Achel, Maarheeze, Stramproy, Heythuysen, Nederweert, Ospel, Overloon, Eersel) is lid van de Vakfederatie Rietdekkers.
Kosten van een rieten dak ?
Neem contact op voor meer informatie over rieten daken, prijzen of onze werkwijze.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?