Skip to main content
Gregor van den Elzen Rietdakkersbedrijf

Vakfederatie Rietdekkers

Natuurlijk wilt u dat uw dak gedekt wordt door een professional in rietdekken. En ook daarom kiest u voor Rietdekkersbedrijf Gregor van den Elzen. Ons bedrijf is aangesloten bij de Vakfederatie Rietdekkers, de brancheorganisatie van rietdekkers. Deze vakfederatie zorgt er onder meer voor dat haar leden op een veilige en betrouwbare manier werken.

Rietdekken is een ambacht

Een rieten dak heeft in al die jaren zijn bestaansrecht wel bewezen. In het verleden waren rieten daken een noodzakelijk product voor de armen. Tegenwoordig is de kwaliteit van een rieten kap echter hoogwaardig. Riet wordt juist gebruikt om woningen een luxueus en landelijk karakter te geven.

Advies Vakfederatie Rietdekkers

Wilt u meer weten over onze rieten daken of het onderhoud hiervan ? Wilt u weten wat een rieten dak moet kosten? Ook dan kan Rietdekkersbedrijf Gregor van den Elzen u optimaal van dienst zijn. Als lid van de rietdekkers vakfederatie blijven wij namelijk op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

De Vakfederatie Rietdekkers ziet er op toe dat de kwaliteitseisen in het werk bewaakt blijven en informeert haar leden door middel van (o.a.) een vaktechnisch tijdschrift.

Rieten dak = een authentiek natuurproduct

Rieten daken horen bij het Nederlandse landschap, net als de waterlijn waaraan het materiaal tot groei is gekomen. Het dak van riet is een authentiek natuurproduct dat optimaal tot zijn recht komt als het door een vakman is gelegd. Rietdekkersbedrijf Gregor van den Elzen is die vakman. Met de beste kwaliteit riet maakt hij prachtige, esthetische en tijdloze rieten daken met het allerhoogste afwerkingsniveau.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?